Thema feestjes in alle soorten en maten!

Kies je eigen avontuur!

Elk feest begint met een warm welkom voor de jarige waarin we natuurlijk zingen. Halverwege het feest is er wat te drinken en wat lekkers en we maken met materiaal uit de natuur een aandenken in de sfeer van je gekozen thema.

Je kunt kiezen uit de volgende avonturen:

  • Een boswachterfeest waarin we gaan sporenzoeken, dieren spotten en veel leren over hoe een zwijn slaapt of over wat pissebedden eten
  • Een heksenfeest waarin we na een spannend verhaal een heuse vliegbezem of toverstaf maken waarmee we zelfs een wedstrijd kunnen houden. Voor echte heksen is er een spannende speurtocht die eindigt bij een heksenvuur waarboven een pan heksensoep zal pruttelen gemaakt met planten die je zelf in het bos hebt gevonden.
  • Een Indianenfeest waarin we een eigen tipi gaan bouwen, een pijl en boog gaan maken en na heus idianentoernooi leer je ook hoe je van een geneeskrachtig plantje een zalfje kunt maken voor sterke strijders!
  • Een Speurneuzenfeest waarin we alles leren over speuren naar sporen, zodat we schatten kunnen zoeken bijvoorbeeld door Geo Cache of een fototocht. Nieuwe en oude technieken wisselen elkaar af maar uiteindelijk vinden we altijd de schat!
  • Of voor de echte stoere meiden of jongens; het Stoere Feest; waarin we in het bos een takkenhut gaan bouwen, ons leren te camoufleren, survival technieken aangereikt krijgen, en een spel kunnen spelen zoals vlaggen verovertje.
  • Een Bushcraft feest (8+) , waarin we als echte overlevers een Shelter bouwen en ons voeden door Outdoor Cooking. Je leert hiervoor sporen zoeken, boogschieten of een speer maken, en werken met een zakmes.
  • Een Kabouterfeest voor de kleinere avonturiers die aan de hand van liedjes en spelletjes het bos zullen ontdekken en de magische wereld van de kabouters en fee├źn van dicht bij zien.