Buitengewone Kinderen

Buitengewoon Konijn

Elk kind is bijzonder en buitengewoon en daarbij kunnen kinderen zich kenmerken door meer behoefte aan structuur, mindere concentratie, impulsief gedrag en soms wat luidruchtiger gedrag. Allemaal zaken die in het bos geen verschil maken.

In de natuur kan iedereen genieten en zichzelf zijn. Juist het trotseren van de elementen, het door weer en wind (en zon!) buiten zijn, de onbeperkte ruimte om te zingen, dansen, springen, klimmen en rennen zijn onmisbare ingrediƫnten voor een geslaagd feest voor Ɣlle en specifiek deze kinderen!

In de feestjes speelt vuur een belangrijke rol vanwege de grote aantrekkingskracht die hier vanuit gaat. Kinderen krijgen bij Buiten gewoon FEEST! de ruimte om hier onder deskundige begeleiding mee te experimenteren.

Buitengewoon Smullen

Alle kinderen verdienen ook buitengewoon bewust gekozen voedingsmiddelen. Daarom zijn de drankjes en versnaperingen die door ons worden aangeboden altijd zo natuurlijk mogelijk en zonder toevoegingen (geen toegevoegde suiker, vervangende suikers of e-nummers).

Vegan Brownies
Buitengewoon Versieren
Buitengewone Kokos Balletjes