Thema feestjes in alle soorten en maten!

Kies je eigen avontuur!

Elk feest begint met een warm welkom voor de jarige waarin we natuurlijk zingen. Halverwege het feest is er wat te drinken en wat lekkers en we maken met materiaal uit de natuur een aandenken in de sfeer van je gekozen thema.

Je kunt kiezen uit de volgende avonturen:

  • Een Bushcraft feest (8+) , waarin we als echte overlevers een Shelter bouwen en ons voeden door Outdoor Cooking. Je leert hiervoor sporen zoeken, boogschieten of een speer maken, en werken met een zakmes.
  • Een Kabouter of Elfjes-feest voor avonturiers die de magische wereld van de kabouters en feeën in het echt van dichtbij zullen zien en aan de hand van liedjes en spelletjes het bos zullen ontdekken.
  • Een heksenfeest waarin we na een spannend verhaal een heuse vliegbezem of toverstaf maken waarmee we zelfs een wedstrijd kunnen houden. Voor echte heksen is er een spannende speurtocht die eindigt bij een heksenvuur waarboven een pan heksensoep zal pruttelen gemaakt met planten die je zelf in het bos hebt gevonden.
  • Een Indianenfeest waarin we een eigen tipi gaan bouwen, een pijl en boog gaan maken en na heus idianentoernooi leer je ook hoe je van een geneeskrachtig plantje een zalfje kunt maken voor sterke strijders!
  • Een Pokemonfeest waarin we het bos in gaan om te speuren naar Pokemons, we een spel spelen waarin we sluipen als een pokemon, en Asch het gevecht aan gaat met de pokemons! Uiteindelijk vinden we een schat waarmee we krachtstokken gaan maken, die mee naar huis genomen mogen worden als aandenken aan het feest.
  • Minecraftfeest: hierbij verdelen we ons in 2 groepen die elk een eigen fort gaan bouwen. Dit is de eerste fase, in de 2e fase ontstaat er een gevecht: Run for the Wool! Wie is er slimmer dan zijn tegenstander? En wie is er sneller? Welke groep behaalt de meeste punten? Een spannend spel waarin ook de ouders/verzorgers aktief zullen zijn!
  • Of voor de echte stoere meiden of jongens; het Stoere Feest; waarin we in het bos een takkenhut gaan bouwen, ons leren te camoufleren, survival technieken aangereikt krijgen, en een spel kunnen spelen zoals vlaggen verovertje.


Bij elk avontuur hoort vuur! We maken zelf vuur, en daarboven bakken we een broodje, roosteren marshmallows of poppen popcorn.