Veelgestelde Vragen

Een natuur of thema-feestje kost tot 8 kinderen 150 euro per feest, ieder kind extra kost 10 euro, met een maximum van 12 kinderen.
Een feest op maat heeft een starttarief van 120 euro, afhankelijk van de wensen spreken wij samen het totale tarief af.
Feestjes duren 2½ uur. Wilt u een langer feest? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.
In principe niet er zijn diverse regenjassen en laarzen beschikbaar. Wordt het natuurgeweld heftiger dan kunnen we schuilen op de veranda. Regen en wind zijn vaak een extra bron van vermaak!
Door onze ruime ervaring met deze doelgroep hebben wij er vertrouwen in dat zij juist in de natuur tot hun recht kunnen komen en kunnen wij de afwisseling in het feestje aanbieden die deze kinderen graag wensen. We raden voor deze kinderen een feestje op maat aan, zodat we de wensen goed op elkaar kunnen afstemmen
Rolstoelers zijn een uitdaging ivm de faciliteiten. Echter, iedereen is welkom, dus neem vooral contact met ons op om te bekijken welke mogelijkheden er wel zijn.
Er is een compost toilet aanwezig op het terrein, dit is onderdeel van de charme! De heren mogen de bomen stiekem water geven. Dit volstaat zeker voor de duur van het feest.
Bij elk feestje is een kleine pauze waarin de kinderen chips en sap krijgen. Bij feestjes met een vuur hoort natuurlijk een broodje bakken, popcorn poppen, marshmellows roosteren of een soepje koken. Daarnaast is het mogelijk het feest uit te breiden met cupcakes, friet of pannenkoeken. Zie praktische informatie
8 (basistarief) tot 12 (tegen meerprijs) kinderen.
Natuurlijk! Dit is zelfs een vereiste, wij ontzorgen je volledig, alleen is het voor de kinderen (en de ouders van die kinderen) een prettig idee dat een bekende volwassene mee feest!
Kinderen zouden niet leren lopen als ze niet konden vallen. Enig "gevaar" is onvermijdelijk tijdens opgroeien. Uiteraard worden alle voorzorgsmaatregelen genomen om de kinderen veilig te houden maar zal er af en toe een pleister geplakt moeten worden.