Themakisten

Een kant en klare natuuractiviteit voor school of KDV? Dat kan! Met een goed gevulde kist voor kinderen tussen 2-6 jaar en een creatieve kist voor kinderen vanaf 6 jaar ben je goed en volledig voorbereid op een leuke activiteit buiten. Deze kisten zijn ook geschikt voor een kinderfeest.

Kist 1: Molletje zoekt een huis

Oh help! Mol is uit zijn holletje gekropen en kan zijn huisje niet meer terugvinden! Kunnen wij voor hem, en zijn vriendjes, een huisje maken? In deze kist zit het verhaal van Mol.

Mol zelf zit als handpop in de kist, daarnaast zitten er een aantal andere (knuffel)dieren die tot de verbeelding van kinderen spreken waar we een huisje voor kunnen maken. Bijvoorbeeld een eekhoorn, een spin, een konijntje of een roodborstje. Bij deze kist hoort ook een materialendoos, een doos vol takken, mos, bladeren, wol, zaagsel, draad, schors, veertjes en ander materiaal om de huisjes te kunnen bouwen. Daarna gaan we natuurlijk op zoek naar eten voor de dieren en is er verdiepingsmateriaal.

  • leeftijd: 2-6 jaar
  • duur: 45-60 minuten
  • prijs: € 65,=

Kist 2: Droomtuintjes

Een droomtuintje is een miniatuurtuin vol magie!

Deze kist bevat verschillende manden/potten om de tuin in te maken. De natuurlijke potgrond en een assortiment aan plantjes om er in te poten. Wordt het een kleine boom met eeuwige bloesem? Komt er een mini deurtje voor een elfje? Met verschillende gekleurde steentjes, glas, draadjes maak je er een echte droomtuin van. Elke kist is anders en altijd vol creatieve ontdekkingen en verrassingen! In deze kist zit materiaal voor minimaal 3 verschillende droomtuintjes.

  • leeftijd: 6+ jaar
  • duur: 60-90 minuten
  • prijs: € 90,=

Een themakist is compleet voorzien van: een gebruiksaanwijzing, alle materialen en een begeleidend verhaal. Je kunt dus zo aan de slag! De kisten zijn te huur, het eindproduct van het Droomtuintje mag je natuurlijk houden.


Pan met vuur
Welkom
Deeg maken